Betekenis Siel GZ, logo en spreuk


Betekenis Siel GezondheidsZorg

Siel GezondheidsZorg betekent Spirituele-, sociale-, intellectuele-, emotionele en lichamelijke GezondheidsZorg en staat voor mijn holistische mensvisie. Als een van deze delen van u uit balans is dan bent u helemaal uit balans, want alles staat met elkaar in verbinding en werkt samen. In de praktijk ondersteun ik mensen door met de (lichamelijke) klacht(en) aan de slag te gaan en/ of de problemen aan te pakken.  Het herstellen van de balans is hierbij een belangrijk uitgangspunt, door uw zelfherstellende vermogens aan te spreken.

Betekenis Logo

De boom staat voor de boom van het leven. Mythos is verbonden met logos in de Aarde. De boom is zwart-wit, omdat we hier op Aarde dualiteit kennen en dat is vaak een uitdaging voor ons mensen… De kruin is net zo groot als de wortels; zo boven zo beneden. Zonder sterke wortels valt u om en zonder (het gevoel van) verbinding kan u zich eenzaam en/ of afgescheiden voelen, waardoor problemen en klachten kunnen ontstaan. De gouden cirkel staat voor heel/ al  het leven, alles dat is, was en zal zijn en omhult energie en bewustzijn. De gouden cirkel staat ook voor de buitenkant van uw aura, als een beschermende, helende energie.