Betekenis Siel GZ, logo en spreuk


Betekenis SielGZ

Siel GezondheidsZorg betekent Spirituele-, sociale-, intellectuele-, emotionele en lichamelijke GezondheidsZorg en staat voor mijn holistische mensvisie. Als een van deze delen van u uit balans is dan bent u helemaal uit balans, want alles staat met elkaar in verbinding en werkt samen. In de praktijk ondersteun ik mensen door met de (lichamelijke) klacht(en) aan de slag te gaan en/ of de problemen aan te pakken.  Het herstellen van de balans is hierbij een belangrijk uitgangspunt, door uw zelf-herstellende vermogenden te spreken. Daarnaast kunnen we naar de oorzaak kijken en deze aanpakken.

Betekenis Logo

De boom staat voor de boom van het leven. Mythos is verbonden met logos in de Aarde. De boom is zwart-wit, omdat we hier op Aarde dualiteit kennen en dat is vaak een uitdaging voor ons (of kan het voor zijn). De kruin is net zo groot als de wortels; zo boven zo beneden. Zonder sterke wortels val jij om en zonder (het gevoel van) verbinding voel je eenzaamheid en/ of afgescheidenheid, waardoor problemen en klachten ontstaan. De gouden cirkel staat voor heel/ al  het leven, alles dat is, was en zal zijn en omhult energie en bewustzijn. De gouden cirkel staat ook voor de buitenkant van uw aura, als een beschermende, helende energie.