Mijn werkwijze

Het eerste gesprek is vooral bedoeld om inzicht te krijgen in uw klachten en/ of problemen. Daarnaast komen uw medische geschiedenis, levenservaringen, gedachten en gevoelens aan bod. Ik vraag u ook naar uw verwachtingen van de behandelingen.

Tijdens de consulten krijg ik vaak informatie binnen. Die informatie combineer met uw verhaal. Daardoor zie ik vaak de rode draad in uw leven en waar het probleem ontstaan is. Zo komen wij tot de kern van uw klachten en/of problemen en kunnen wij de hulpvraag (her)formuleren en een behandelplan opstellen.

Door mijn jarenlange ervaring weet ik dat onder alle klachten en problemen een verstoorde (energie) balans ligt. Dit is terug te vinden in uw aura en de chakra’s. ( meer over de aura en de chakra’s vindt u onder de pagina informatie). De behandeling is dus in eerste instantie gericht op het herstellen van die balans in u. Dit doen we oa. door uw zelfherstellende vermogen aan te spreken, waardoor u zelf hersteld. Vanuit die herstelde balans kan u verder werken aan uw klachten, problemen of vraagstukken.

Ronald Goosen 2017