Mijn werkwijze

Het eerste gesprek is vooral bedoeld om inzicht te krijgen in uw klachten en/ of problemen. Daarnaast komen uw medische geschiedenis, levenservaringen, gedachten en gevoelens aan bod. Ik vraag u ook naar uw verwachtingen van de behandelingen. Dit beschrijf ik in uw dossier.

Daarna beginnen wij aan uw eerste behandeling, die vooral gericht is op balans en het inwinnen van informatie over uw gezondheid. Die informatie combineer met uw verhaal. Zo komen wij tot de kern van uw klachten en/of problemen en kunnen wij de hulpvraag formuleren en een behandelplan opstellen.

Door mijn jarenlange ervaring weet ik dat onder alle klachten en problemen een verstoorde (energie) balans ligt. Dit is terug te vinden in uw energiehuishouding. De behandeling is dus in eerste instantie gericht op het herstellen van de balans in u. Dit doen we oa. door uw zelfherstellende vermogen aan te spreken, waardoor u zelf hersteld. Vanuit die herstelde balans kan u verder werken aan uw klachten, problemen of vraagstukken.

Voor aanvang van elke volgende behandeling vindt een korte evaluatie plaats. Na een aantal behandelingen wordt ook nog eens gekeken of de hulpvraag nog actueel is.

Disclaimer

Ronald Goosen 2018